Елен Колева има нов мъж, с когото да общува с космически енергии и медитации. Бившата

...
Елен Колева има нов мъж, с когото да общува с космически енергии и медитации.
Бившата
Коментари Харесай

Совите плачат, щурците мечтаят! Елен Колева си намери нов с космически енергии

Елен Колева  има нов мъж, с който да поддържа връзка с космически енергии и медитации.

Бившата актриса и сегашен инструктор по космоенергетика си пусна фотоси с английския актьор  Дъг Рао  от Лондон.
 Сови
Двамата галено се назовават идиоти, като на някои от нейните снимки той нежно отвръща „ сладката ми идиотка “. Под една от общите им фотоси в обществените мрежи, където са с очила с идентични рогови рамки, Елен закачливо постави коментар: „ Двама идиоти, които основават убийствена лирика в самотния свят на коронавирус “, и цитира стих на мъжа до себе си: „ Накарахме совите да плачат, а щурците да мечтаят за обич “.

Дъг е прочут от английски тв и кинопродукции, играе и в интернационалните ленти. У нас най-прочута е „ Колумбиана “, продуцирана от Люк Бесон.

Елен пък, откогато откри себе си в космоса, се подписва с псевдонима Калевска.
Астрал
Дъг и Елен са астрални близнаци – и двамата са родени на 31 март, само че той е 10 години по-голям. Рао е бил перспективен състезател по хокей на лед на Англия, само че избира актьорството. Тази година бе у нас през лятото за фотосите на трилъра Memory и в светските среди допускат, че тогава се е свързал на енергийно равнище с Елен.

Дъг също се занимава с медитации и сходни практики. Съдейки по някои фотоси, той разрешава на българката да рисува по лицето и тялото му, написа „ Телеграф “.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР